Utomhusfärg

Färg som tål naturens krafter – från sommarens hetta till vinterns kyla. Våra utomhusfärger skyddar träfasad, dörrar, fönster, trädgårdsmöbler.

Träolja 225 2,5l

Grundolja utomhus 225 skyddar mot svamp och mögel, samt binder färgen till träet så att det håller i många år. Även om färgen skulle bli skadad skyddar grundoljan så att träet inte ruttnar under färglagret. Om ytan är väl grundad med grundolja kommer virket inte att spricka och färgen inte att flagna. På så sätt slipper du att skrapa ytan när det är dags att måla om. Det räcker med att tvätta fasaden, fönstren eller trädgårdsmöbeln och sedan måla över.

Fasadfärg Inspiration

Fasadfärg 850 är en högtäckande färg som är så elastisk att den klarar av träets rörelser i hetta och kyla utan att spricka. Den linolja vi använder är renad från naturligt förekommande ämnen som drar till sig vatten. Därför håller färgen länge, även i fuktigt väder.                      

Slamfärg 855 Matt färg, fri från lösningsmedel. För alla obehandlade träytor utomhus, eller för målning av ytor som tidigare har målats med samma typ av färg. Lämpligt för målning av sågat virke. Hög täckförmåga och färg som andas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

femton − 2 =