Om Jädersbruks Ekologiska Herrgård

Jader41

En liten bit väster om Arboga, längs med Arbogaån och inbäddad i lummig grönska, ligger Jädersbruks Ekologiska Herrgård med anor tillbaka till år 1329.

På Jädersbruk finner ni vår butik och huvudlager för våra ekologiska färger och oljor med Färgrikets fulla sortiment. Butiken har även ett stort utbud av ekologisk mat och livstilsprodukter. Öppet vid förfrågan eller handla direkt i vår webbshop på www.jadersbruk.se.

Här arrangerar vi ekologiska bröllop, middagar och konferenser i herrgårdsmatsalen och vinterträdgården. Lokalerna kan också bokas för exempelvis minnesstunder och andra sammankomster.

Ni kan också delta i våra spännande matlagnings- och byggnadsvårdskurser. Lär dig att ta hand om såväl ditt hus som kropp med våra intressanta kurser. Mer information finns på vår hemsida.

Herrgården är öppen under Jädersbruksdagarna första helgen i september och vi arrangerar klassisk julmarknad helgen före första advent. Under Arboga konstrunda vid pingst ställer spännande konstnärer ut på herrgården.

Varmt välkommen till Jädersbruks Ekologiska Herrgård